L’exposició Caritat a Barcelona

23.12.2015

Actualitat

Fruit d'un acord entre la fundació Jacint Verdaguer i l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya l'exposició Caritat un llibre almoina, poesia solidària de Jacint Verdaguer es trasllada a l'ICGC per poder preparar l'exhibició de l'exposició que vam realitzar el 2011  amb l'objectiu de rescatar l'obra Caritat de Jacint Verdaguer. Un llibre editat pel mateix poeta (1885) amb la voluntat de col·laborar econòmicament en la reconstrucció dels pobles d'Andalusia que, la vigília de Nadal de 1884, foren assolats per uns terratrèmols devastadors. En aquesta ocasió s'hi afegirà un epíleg on es parla com aquests terratrèmols van significar l'inici de la sismologia moderna a Espanya, i s'enllaça amb la descripció del servei sismològic de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

S'inaugurarà durant el mes de febrer a la seu de l'ICGC i està previst que itineri per altres centres que depenen de la mateixa institució.

L’exposició Caritat a BarcelonaCaritat

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ