Lo reietó i altres històries a la font Trobada

02.10.2012

Actualitat

A la font Trobada entre verns i saules, a tocar de la llera del torrent que duu el nom de Verdaguer, un centenar de persones van poder gaudir diumenge de les rondalles de Verdaguer contades per Caro Von Arend.

El diumenge, en el marc dels actes de Viu el Parc, que organitza la diputació de Barcelona a l'Espai Natural Guilleries Savassona vam poder descobrir un nou espectacle literari inspirat en l'obra de Jacint Verdaguer. La conta contes Caro von Arend i la Fundació Jacint Verdaguer presentaven una tria de rondalles recollides pel poeta de Folgueroles que  en la seva vessant de folklorista.

Tres històries transmeses per tradició popular contades per la Caro acompanyada d'una guitarra i de totes les fades que ella  congrega abans d'explicar els contes. «Lo mariner de Sant Pau» un home que ,desenganyat del mar, cerca un lloc on plantar-se per encetar una nova vida i oblidar la seva desgràcia, «El llop» que es busca la vida intentant enganyar altres animals i ell en surt ben escaldat i «Lo reietó» l'ocell que a través del seu enginy és capaç de guanyar un concurs d'ocells. 

Fotos Lo reietó i altres històries

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ