MESART Folgueroles a Youtube

14.09.2020

Actualitat

Aquest estiu 2020, marcat pel post confinament i la pandèmia de la COVID-19, Folgueroles ha seguit fent present la cultura al carrer a partir dels seus artistes. El mes de juny neixia, MES ART Folgueroles, cinc propostes artístiques mutidisciplinars amb forta presència poètica i literària, a la qual s'afegia la presentació d'un nou llibre, Aires del Montseny. Ara podeu recuperar totes les sessions a Youtube, en sis càpsules de vídeo on veure públic i artistes: 

https://www.youtube.com/user/fjverdaguer/playlists

Artem Nostrum
Toni Ortiz, dibuixant muralista
Juli Peris, músic, compositor, cantant, guitarrista.

Fase 3
Clara Cortés, artista de circ contemporani
Anna Viñas, escultora

Pagesos d'ànimes
Jan Madrenes, ceramista
Xevi Maestre, Xevi Abril i Jacint Torrents, músics i components del grup Pelat i Pelut

La llegenda de la flor romanial
Gibet Ramon, il·lustradora
Joan Farré, cisteller

Posa-hi el cos
àlex Pujols, músic
Nora Estrena, artista de circ
Maria Isern, poeta

Aires del Montseny. Presentació de llibre
Llorenç Soldevila, escriptor
Lluís Soler, actor 

En paraules de Maria Isern, qui obria el programa del ‘festival' d'estiu: Cadascuna de les propostes vol ser, a la seva manera, una invitació a tornar a trobar-nos als carrers i a les places, celebrant l'art de quilòmetre 0, i les seves possibilitats a l'hora de pensar, col·lectivament, com volem viure a partir d'ara.

MesArt Folgueroles neix promogut per l'ajuntament de Folgueroles i es porta a terme conjuntament amb la Fundació Jacint Verdaguer amb el suport de la Diputació de Barcelona.  

 

MESART Folgueroles a YoutubeFoto A. FJV

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ