Mesures de prevenció del coronavirus

12.03.2020

Actualitat

La Casa Museu Verdaguer està tancada al públic a partir del divendres 13 de març.

Des del dijous 12 de març, la Fundació Jacint Verdaguer aplica, en totes les seves activitats i espais, les recomanacions de la Generalitat per a la contenció del coronavirus SARS-CoV-2.

L'equip de treball segueix en actiu a porta tancada o a distància i atén amb normalitat consultes telefòniques i telemàtiques (de dilluns a divendres de 8 a 15h i dissabte a diumenge de 10 a 13.30). No dubteu en contactar amb nosaltres al 938122157. 

Les mesures de control s'inicien el dijous 12, dia durant el qual els espais de la Casa Museu Verdaguer han restat oberts al públic però extremant les mesures higièniques i ocupant, com a màxim, una tercera part de l'aforament, limitant l'assistència dels grups. Vint-i-quatre hores després, s'ha adoptat la mesura de tancament al públic. Així mateix, amb el tancament de les escoles a partir del divendres 13 de març, es cancel·len o posposen els grups escolars previstos per un mínim de 15 dies. 

Esperem que amb aquest esforç col·lectiu contribuïm a frenar l'epidèmia. 

Mesures de prevenció del coronavirusFoto A. FJV

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ