Nous horaris de Nadal

23.12.2015

Actualitat

Horaris de Nadal

El museu estarà obert: de dimarts a diumenge de 10 a 13,30h i dimarts 28 de desembre de 17 a 19h
Romandrà tancat els dies: de Nadal (25.XII.2015) , Sant Esteve (26.XII.2015), Any Nou (1.I.2016) i Reis (6.I.2016).

Recordeu que estem fent reformes al "dalt més alt" de la casa museu
L'exposició que hi havia fins ara es va instal•lar el 2004 per explicar el procés creatiu del poeta quan escrivia Canigó, bàsicament les excursions que va fer pel Pirineu i els croquis de les seves llibretes pirinenques que es conserven a la Biblioteca de Catalunya. En el mateix espai hi havia l'obra sobre Verdaguer que l'artista Perejaume ha fet a Folgueroles com obra gràfica, performances i intervencions directes sobre el territori.
La remodelació es fa a partir de la proposta expositiva de Perejaume que consistirà en presentar la mateixa temàtica que hi havia però amb un discurs nou, més ben integrat en l'espai i amb elements expositius d'acord amb la tecnologia actual i donant un protagonisme a l'obra original dels dos autors.
L'espai quedarà en obres fins a finals del mes de gener però es podrà visitar igualment la Casa Museu i l'àudiovisual es projectarà a la planta baixa. La inauguració de l'espai renovat està prevista a finals de gener o durant el mes de febrer.

Disculpeu les molèsties!

Horaris de NadalHoraris de Nadal

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ