Oferta educativa

30.04.2016

Actualitat

La societat de la informació ha desencadenat canvis tant importants que la cultura dels pobles es transforma a una velocitat mai vista; això no obstant la llengua i la literatura esdevenen, dia a dia, eines potents perquè és a través de la nostra cultura que ens mostrem davant del món.

L'estudi i l'amor per la llengua és un fet cultural que es transmet de generació en generació i  l'escola juga un paper fonamental en aquesta transmissió. La fundació Jacint Verdaguer, compromesa amb l'estudi i la transmissió del llegat del poeta, posa a mans dels mestres i professors un ampli programa d'activitats adreçades a tots els nivells educatius i amb propostes diverses que permeten treballar Verdaguer des de l'aula;  però també des de Folgueroles sentint l'alenar del poeta en cada un dels racons del municipi.

Som un equip docent format per quatre persones amb molts anys d'experiència que volem ajudar-vos a sentir de ben a prop l'emoció de ser un país que ha donat un poeta com Jacint Verdaguer que va ser capaç de fer renéixer la llengua literària que havia quedat adormida des de Ramon Llull.

Truca i t'informarem: 938122157
Consulta altres propostes
 

Oferta educativaFoto A. FJV

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ