On eren els nens

23.04.2015

Actualitat

La Casa Museu Verdaguer organitza cada any , pels volts de Sant Jordi, una explicada de contes adreçada als més menuts. Sovint, és la primera estada que fan els nens al museu a mesura que creixin tindran altres oportunitat de venir l'escola o per a fer-hi activitats.

Aquest any vam convidar a l'Ada Cusidó que va interpretar un seguit de narracions que amb el fil de  “Els calaixos del cel” explicava que la lectura de contes era una bona manera d'apartar la por dels nostres somnis. Va embadalir a tots els assistents i fins i tot algun ca repetir.

Com que Folgueroles és un municipi molt jove que compta amb gairebé cinc-cents nens, tradicionalment  el museu  se'ns feia petit i ens vèiem obligats a fer dues sessions de contes que aplegaven entre 70 i 80 persones.

Els darrers anys el públic s'ha fet petit és a dir els nens a partir de 6 anys gairebé ja no vénen  i també s'ha reduït el nombre total de nens entre les dues sessions no va arribar a vint persones.

Els qui programem ens demanem perquè passa això i sabem que no hi ha una sola resposta per a la mateixa pregunta; però  caldrà estar ben atent per trobar la manera de portar els nens al museu perquè quan hi són s'ho passen d'allò més bé!

On eren els nensFoto A. FJV
  • On eren els nensFoto A. FJV
  • On eren els nensFoto A. FJV

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ