On és Verdaguer?

06.08.2015

Actualitat

Projecte de recerca i innovació

L'institut Cartogràfics de Catalunya ha publicat un estudi sobre els noms més posats als carrers i places de Catalunya. La investigació  presenta una anàlisi acurat i conclou que el nom de Verdaguer està en el desè lloc del rànquing de noms més repetits amb un total de 396 noms a carrers i vials. El precedeix Pau Casals amb un total de 400 registres al nomenclàtor. Del total de carrers de Catalunya només un 19 % estan dedicats a persones la figura del músic i del poeta ocupin el novè i desè lloc són una mostra clara de la popularitat d'aquests personatges.

La fundació Jacint Verdaguer, conscient de la presència de Verdaguer en els carrers i places de Catalunya però també com a nom de referència crear monuments i batejar casals, instituts, associacions i institucions de tota mena, el 2010 va endegar una campanya col·laborativa a través de facebook i google maps amb una base de dades amb suport cartogràfic que aplega tots aquests indrets estesos arreu del món.

Mentre badeu per aquests mons de déu, ja sigui a la muntanya o al mar, a casa o a l'estranger, us fem  l'encàrrec que ens ajudeu a trobar Verdaguer.

Ho podeu fer a través de Google maps en aquest enllaç o sinó ens envieu una imatge i una descripció per correu electrònic i us ho penjarem. info@verdaguer.cat

 

Ajuda'ns a trobar Verdaguer

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ