Publicades les bases del II Premi Verdaguer de Recerca

08.10.2020

Premis

La Fundació Jacint Verdaguer, amb el suport del Museu d'Història de Barcelona (MUHBA), l'Ajuntament de les Masies de Voltregà i la Universitat de Vic -Universitat Central de Catalunya (UVic -UCC), convoca el Premi VERDAGUER DE RECERCA per tal de fomentar la investigació sobre la figura i l'obra de Jacint Verdaguer i el seu paper essencial en la vertebració de la cultura del nostre país, amb l'objectiu d'incentivar la tasca d'investigadors que puguin aportar noves mirades sobre el poeta i la seva obra. Està destinat a aquells investigadors que vulguin preparar l'edició crítica d'una obra de Jacint Verdaguer segons els criteris lingüístics, metodològics, analítics i formals establerts per la Societat Verdaguer. L'obra i el seu estudi seran publicats dins la col·lecció d'Obra Completa en Edició Crítica de Jacint Verdaguer (OCEC) per Verdaguer Edicions. 

Amb una dotació total de 12.000€, el premi es convocarà passats els 20 dies d'exposició pública de les bases i s'acceptaran candidatures fins el dia 15 de novembre. 

El veredicte i lliurament del premi es resoldran el desembre 2020.  

Publicades les bases del II Premi Verdaguer de RecercaFoto A. FJV

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ