'Roser' dins La Setmana 2019

05.09.2019

Actualitat

Verdaguer Edicions, l'editorial de la Fundació Jacint Verdaguer, serà a La Setmana del llibre en Català (del 6 al 15 de setembre) participant com a expositor en la trobada anual més destacada del sector editorial i del llibre en català.

S'hi presentarà la darrera novetat, Roser de l'any, de Jacint Verdaguer, a cura de M. Carme Bernal, obra emmarcada dins la col·lecció Obra Completa en Edició Crítica (OCEC) de Verdaguer Edicions. 

En un format de taula rodona, Bernal conversarà amb el doctor en comunicació i Conseller de Cutura (2006 -2010), Joan Manuel Tresserras, per conèixer amb més detall el significat de l'obra i la relació de Verdaguer amb la premsa. Modera l'acte el periodista de cultura, Bernat Puigtobella. 

"Roser" dins La Setmana 2019Foto A. FJV

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ