Rutes d'estiu a la Casa Museu Verdaguer

05.07.2022

Actualitat

Programa de rutes literàries - estiu 2022

Des de la Casa Museu Verdaguer us proposem gaudir dels espais verdaguerians de Folgueroles. Un recorregut per la vida de Jacint Verdaguer, per la natura i per episodis clau de la nostra història. 

26 de juliol. 10 h Ruta Verdaguer per a docents

De la Casa Museu Verdaguer a l'ermita de la Damunt. Adreçada a mestres i professors de primària i secundària.

3 d'agost. 10 h Ruta Verdaguer a Folgueroles + esmorzar de coca a la Casa Museu

Recorregut que inclou la visita a la Casa Museu, esmorzar i visita guiada per diversos punts del nucli vinculats amb la vida i l'obra de l'autor. La guia que acompanya el grup explica i contextualitza cada lloc de la visita i recita textos de Verdaguer.

18 de setembre. 10 h Resplendors de l'alba

Una ruta geològica i literària a càrrec de la Casa Museu Verdaguer i Geòleg.cat. Us convidem a recórrer la Damunt, les escales del Foquers i la bauma de la Riteta tot seguint el rastre de les pedres i les descripcions, sempre precises, dels versos de Verdaguer.

Recorregut: 3 km Dificultat: baixa

Reserva en línia a la Botiga Verdaguer: https://www.botiga.verdaguer.cat/producte/resplendors-de-lalba/ 

 

Trobareu més informació a verdaguer.cat/agenda. Podeu contactar amb nosaltres al tel. 938122157, o bé, a info@verdaguer.cat

 

Rutes d'estiu a la Casa Museu VerdaguerRutes d'estiu

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ