S’estrena el mite de L’Atlàntida pels més petits

02.10.2018

Actualitat

Sota el títol ‘Gegants i monstre per l'Atlàntida' s'ha estrenat aquest diumenge a Folgueroles una adaptació de L'Atlàntida de Jacint Verdaguer per als més petits. L'acte ha tingut lloc a la Font Trobada, davant de mig centenar de nens i nenes, i ha estat un dels actes de la festa anual del Viu el Parc a l'Espai Natural Guilleries Savassona.

En un format d'espectacle, la narradora de contes Caro von Arend ha conduït grans i petits per alguns dels passatges de l'Atlàntida de Verdaguer amb l'acompanyament de cançons, música de guitarra i d'un conte gegant desplegable obra de la il·lustradora Gibet Ramon.  

L'adaptació és obra de la Fundació Jacint Verdaguer amb el suport de la Caro i la Gibet, qui n'han extret versos, episodis i sobretot personatges mitològics, com Hèrcules, les Hespèrides i els Atlans i han posat imatge i veu a llocs mítics com el jardí de les taronges d'or.

L'espectacle continua el projecte iniciat per la Fundació amb Canigó, una història gegant, on sota el mateix format s'explica la llegenda pirinenca del Canigó de Verdaguer.  

https://www.flickr.com

S'estrena el mite de  L'Atlàntida pels més petitsFJV
  • S'estrena el mite de  L'Atlàntida pels més petitsFJV

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ