Sigues el primer a donar suport a la poesia!

01.04.2011

Actualitat

Coprodueix el Pack de DVDs de Canigó en 125 veus!

El Canigó en 125 veus és el Canigó de Jacint Verdaguer llegit per 125 persones per celebrar el 125è aniversari de la primera edició del llibre. Una lectura polifònica que des del mes de gener es penja diàriament a la xarxa.

Els lectors, situats en diversos indrets dels Països Catalans, van llegint el llibre que conté la llegenda pirinenca que uneix els catalans de banda i banda del Pirineu. Hi intervenen veus tan reconegudes com Albert Om, M. del Mar Bonet, Vicent Partal, Gerard Quintana, Carles Duarte, Dolors Miquel, Perejaume, Moisès Broggi, Joan Laporta, Teresa Rebull, Montse Vellvehí, els Amics de les Arts, Joan-Lluís Lluís, Joel Joan, Lluís Soler, entre molts d'altres.

És un projecte concebut en ple segle XXI fruit de l'experimentació i del treball col·laboratiu que ha estat possible gràcies a la participació desinteressada de tots els lectors que han cregut en la força d'aquesta proposta. La vàlua històrica i testimonial de Canigó en 125 veus ens ha empès a donar un pas més: creure en tu i el crowdfunding per editar un àlbum amb 4 DVDs que reculli aquesta lectura coral i inèdita del poema Canigó.

ENTRA A VERKAMI I SIGUES COPRODUCTOR!

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ