Verdaguer al teatre Romea

25.01.2017

Actualitat

El musical ‘Verdaguer. Ombres i maduixes', comença a itinerar pels teatres catalans. L'espectacle, estrenat a Vic el passat mes de desembre com a clausura de VICCC, arriba ara al teatre Romea de Barcelona, on es podrà veure del dimecres 1 al diumenge 5 de març.

Els actors principals són Ferran Frauca (Verdaguer vell) i Arnau Tordera (Verdaguer jove), qui també signa com a director musical aquesta ‘ópera rock' que va des del pop fins al rock simfònic. La interpretació musical és a càrrec del grup Obeses, al qual s'hi sumen Guillem Plana (guitarra) i Jordi Matas (piano).

Sota la direcció de Pep Paré i Antoni Font, l'obra es base en proses autobiogràgiques i poemes de Verdaguer, posant a escena un treball minuciós de recopilació de textos a cura dels verdaguristes Pere Tió i l'esmentat Pep Paré.

Verdaguer Ombres i maduixes és una producció de la Fundació Jacint Verdaguer, el Teatre l'Atlàntida de Vic, VICCC i l'Ajuntament de Vic.

Altres notícies relacionades:
Textos: Verdaguer Ombres i Maduixes
Verdaguer Ombres i Maduixes. Què n'han dit?

 

Verdaguer al teatre RomeaFoto A.FJV

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ