Verdaguer ben present a l’Escala Vila del Llibre

19.10.2021

Actualitat

Aquest cap de setmana, 16 i 17 d’octubre, la Fundació Jacint Verdaguer ha participat a l’Escala Vila del Llibre amb la mostra de les novetats i llibres de fons del seu segell editorial, Verdaguer Edicions, i l’espectacle Neus Borrell canta Verdaguer.

 

Al cor mateix de l’Escala, entre la Punta i la platja de les Barquesa, la 3a edició de la Vila del Llibre d'aquesta població ha acollit el mercat d’editors independents així com tertúlies i debats centats en Mallorca com a cultura convidada.

 

A la cala la Mar d’en Manassa, Neus Borrell (veu) i Miquel Joan (guitarra) han presentat en concert el seu darrer treball editat, “Lo foc”, que inclou tres poemes de Verdaguer: «Prop del riu», «Com un infant son estel» i «Lo foc de l’amor». El repertori ha inclòs també «Espines» de Verdaguer, poemes de Perejaume i versions inèdites de Blai Bonet i Guim Valls.

 

 

Foto concert Neus borrell
  • Verdaguer ben present a l'Escala Vila del Llibre
  • Verdaguer ben present a l’Escala Vila del Llibre
  • Verdaguer ben present a l’Escala Vila del Llibre
  • Verdaguer ben present a l’Escala Vila del Llibre

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ