Verdaguer Edicions s’estrena a Liberisliber

14.09.2020

Actualitat

La fira d'editorials independents LIBERISLIBER encara els proper 3 i 4 d'octubre la seva 11a edició. Aquest 2020, Verdaguer Edicions ha estat seleccionada per ser una de les editorials que hi farà parada. La cita de Besalú és un referent del sector editorial independent que, amb constància i bona feina, ha consolidat una cita literària anual carregada d'activitats culturals gratuïtes.

L'espai central de la fira és a la Plaça Prat de Sant Pere i la Plaça dels Claustres de Besalú. En breu es publicaran les activitats literàries per als dos dies, entre les quals el lliurament dels Premis Liberisliber. 

Aires del Montseny, de Jacint Verdaguer a cura de Llorenç Soldevila és candidat al Premi Liberisliber "Pensa" 2020 (no ficció) 

Llegir més

 

Verdaguer Edicions s'estrena a LiberisliberFoto A. FJV

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ