Verdaguer obert al món

21.03.2018

Actualitat

Disponible en 4 llengües.
La figura de Jacint Verdaguer per la seva dimensió de poeta nacional mereix se més coneguda peu un públic estranger que vol apropar-se a a la nostra cultura.
Per aquest motiu, la Fundació Jacint Verdaguer a partir del dia Internacional de la Poesia de 2018 presenta els continguts de la Casa Museu Veraguer en altres idiomes. El visitant que arribi al museu podrà optar per llegir el contingut de l'exposició en català o bé seguir-los en caastellà, francès o anglès a través d'unes tauletes. Així mateix l'audiovisual també podrà visionar-se amb les quatre llengües.
La web verdaguer.cat, a partir d'aquesta setmana de març , tindrà una part dels continguts traduïts al castellà, francès i anglès, la qual cosa facilitarà que estudiosos o persones interessades per la nostra cultura o o oferta turística puguin accedir amb més facilitat als continguts digitals. 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ