‘Verdaguer: ombres i maduixes’, entrades a la venda

18.10.2016

Actualitat

El proper 16 de desembre el Teatre l'Atlàntida de Vic estrenarà el musical Verdaguer: ombres i maduixes. Una coproducció del mateix teatre en col·laboració amb la Fundació Jacint Verdaguer i l'Ajuntament de Vic, que trasllada un clàssic a l'escena contemporània. L'espectacle es podrà veure en dues úniques funcions el dies 16 i 17 de desembre (entrades a la venda des d'aquí).

L'obra, basada en proses autobiogràfiques i poemes de Verdaguer,  construeix un fil argumental que acara un Verdaguer jove i terrenal (Arnau Tordera) amb un Verdaguer vell, savi i desenganyat (Ferran Frauca). L'espectador hi descobrirà un Verdaguer que s'acara al mirall  implacable del temps i que bascula entre la vida viscuda i la no viscuda, entre el somni, l'amor i l'obra.

Arnau Tordera posa música a aquestes tensions vitals amb la seva coneguda passió per descobrir nous territoris acústics. La interpretació serà a càrrec del grup osonenc Obeses.

L'espectacle compta amb la col·laboració de la Fundació Girbau i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Verdaguer: ombres i maduixes, entrades a la vendaFoto A.FJV

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ