Verdaguer té metxa per a cada generació

13.04.2018

Actualitat

Territori Contemporani és un programa de televisió que dóna  visibilitat a les plataformes de difusió i promoció de l'art, el pensament i la cultura contemporània a les comarques catalanes. Programa dirigit per Albert Jordana La Xarxa amb la col·laboració de Vallès Oriental Televisió.

En el capítol 3 es  va presentar l'artista Perejaume i la seva vinculació amb  La Casa Museu Verdaguer per parlar del  diàleg entre el poeta Romàntic i l'art contemporani.

El també artista, Martí Sales, va presentar Perejaume  al seu poble, Sant Pol de Mar, i van establir una conversa sobre l'art i la vida: no cal fer cants al territori, i segurament no hi ha un lloc més interessant que l'altre sinó que depèn de la teva mirada i de la relació que tu estableixis amb allò. Hereu de Foix, Miró, Brossa  per l'artista  Verdaguer és també un referent cabdal, ens ha deixat una mirada genuïna i potent del Pirineu i la seva obra té metxa per a cada generació. Així ens ho confirma la contemplació de la Signatura dels dos artistes a la llera del torrent de Folgueroles.

Vegeu el programa sencer:
territori-contemporani/capitol/capitol-3

Vegeu les imatges filmades amb drone de la Signatura de Verdaguer de Perejaume a la Font Trobada de Folgueroles, cedides per Vallès Oriental Televisió (VOTV) i que es van gravar en motiu del rodatge del capítol núm. 3 del programa Territori Contemporani que produeix la Xarxa.  Aquesta gravació es va realitzar el passat 29 de gener.

 

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ