La vida de Verdaguer entra a les xarxes amb el projecte 'Tal dia com avui...'

21.05.2021

Actualitat

Avui, 20 de maig del 2021, comencem el projecte “Tal dia com avui en la vida de Jacint Verdaguer” a les xarxes socials. Una idea i creació de mà de l’escriptor Àlvar Valls i de la filòloga Roser Carol que es publica amb el suport de la Fundació Jacint Verdaguer.

L’aparició d’un perfil de twitter i d’un blog amb continguts diaris sobre la vida i l’obra de Jacint Verdaguer són només la punta de l’iceberg d’un treball colossal per part dels dos autors que es resumeix en la construcció de la bibliografia i de la cronologia de Jacint Verdaguer.

El projecte i la primícia d’aquesta divulgació oberta s’expliquen en detall en la taula rodona Verdaguer colossal. Una trilogia verdagueriana Valls-Carol: novel·la, cronologia, bibliografia, celebrada a Folgueroles el dia 20 de maig en el marc de la Festa Verdaguer 2021.

Imatge gràfica del Tal dia com avui en la vida de Jacint Verdaguer

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ