Verdaguer Edicions s’estrena a Liberisliber

14.09.2020

Actualitat

La fira d'editorials independents LIBERISLIBER encara els proper 3 i 4 d’octubre la seva 11a edició. Aquest 2020, Verdaguer Edicions ha estat seleccionada per ser una de les editorials que hi farà parada. La cita de Besalú és un referent del sector editorial independent que, amb constància i bona feina, ha consolidat una cita literària anual carregada d’activitats culturals gratuïtes.

L'espai central de la fira és a la Plaça Prat de Sant Pere i la Plaça dels Claustres de Besalú. En breu es publicaran les activitats literàries per als dos dies, entre les quals el lliurament dels Premis Liberisliber. 

Aires del Montseny, de Jacint Verdaguer a cura de Llorenç Soldevila és candidat al Premi Liberisliber "Pensa" 2020 (no ficció) 

Llegir més

 

Verdaguer Edicions s'estrena a Liberisliber

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas): Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ