Un viatge en prosa per Europa

28.07.2016

Actualitat

Volem compartir, durant aquest agost, un tast de la prosa de viatges de Verdaguer. París, Bèlgica, Sant Pertersburg, Ginebra… Són algunes de les ciutats que Verdaguer trepitja el 1884 en el seu viatge amb el comte de Güell pel centre i nord d'Europa.

Com sempre, observa i anota i, en aquesta ocasió, ens deixa unes proses extraordinàries que testimonïen les seves impressions i vivències. També hi trobem el retrat d'un viatger modern. El resum del viatge i el recorregut que va fer el poeta es poden consultar a l'exposició itinerant A vol d'ocell' i al web amb el mateix nom promogut per la Fundació.

D'aquest mateix treball, ara, ens disposem a mostrar una tria de textos sota el títol de cada lloc. Amb aquest breu viatge literari farem parada a París, Sant Petersburg, Rússia, ‘Rin avall', Friburg  i Ginebra.

En aquest mateix espai, podreu consultar, a partir de l'agost, el recull seleccionat.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades): en pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ